Cart
0

Cosul meu

Despre usile de interior

Cum aleg usi de interior

Usi de Interior – Alege Corect!

Usi pentru interior (sau usi interior) pot spune multe despre proprietarul lor. De exemplu, despre predilecțiile dvs. estetice, statutul și chiar despre caracterul vostru. La urma urmei, aceste usi de interior sunt primul lucru pe care îl vedem când intrăm într-o cameră nouă. Prin urmare, alegerea acestei părți a interiorului nu se grăbește și, cel mai important, nu încearcă să țină pasul cu cel mai mic preț.

Producția de usi interior azi este o industrie vastă. Vremurile când usi pentru interior au fost făcute numai din lemn sau din placaj de mult timp în urmă. Acum un producator de usi interior utilizează și sticlă de producție, fibră de sticlă, polimeri și metal. Condiționat, ușile interioare sunt împărțite în trei categorii:

– Usi interior de zidărie;

– Usi interior furniruite;

– Usi interior dintr-un set de fișiere de lemn;

– Usi interior cu capac de vată ecologică.

Usi de Interior – Optiunea clasica!

Opțiunea clasică – desigur, usi de interior din lemn. Pentru că acești meșteri ruși au folosit mult timp pădurea de lemn. Cel mai popular și durabil material până în prezent este considerat stejar. Dar, din păcate, astăzi materialele naturale devin din ce în ce mai scumpe și nu toată lumea își poate permite să cumpere o ușă de stejar internă. Usi interior placate cu mdf sunt solutia optima.

Dacă sunteți un estet născut sau doar apreciați calitatea mai presus de toate, atunci în mod clar este alegerea voastră. Dar este important să nu faceți o greșeală cu producătorul. Orice vânzător de usi interior vă va spune că aceste usi interior sunt cele mai ecologice, durabile, durabile și, în general, cele mai multe. Acest lucru este valabil, dar cu condiția ca produsul propus să aibă documentele relevante. Cereți vânzătorului să vă furnizeze certificate de calitate – acestea sunt documentele însoțitoare pe care trebuie să le posede toate ușile de interior de la producător care le prețuiesc reputația.

Usi de Interior – Atentie la Producator!

De multe ori, mulți producători mici de usi interior și fără scrupule, în scopul de a salva sau în necunoștință încalcă tehnologia de producție a acestor usi interior. Lemnul se poate usca prost. Din aceasta, pânza va „conduce” cu cea mai mică schimbare a umidității aerului. Acest lucru este cel puțin incomod și o astfel de ușă nu va dura mult timp. Pentru a reduce costul frunzei ușilor, maeștrii neatenți folosesc lacuri și lipici ieftini și de calitate scăzută. Ele pot conține elemente chimice, care se pot evapora, pot provoca apariția reacțiilor alergice și a bolilor respiratorii.

Tipuri de usi interior

Usi de Interior – Categorii!

O dorinta normala pentru orice persoana este sa-ti faci casa sau biroul unic, spre deosebire de altii. Astăzi, pentru punerea în aplicare a oricăror idei de design, există multe materiale de construcție și elemente de interior. Cum ar fi usi interior. Luați cel puțin ușa. Producătorii moderni de usi interior s-au îndepărtat de mult timp de șablon și oferă clienților multe varietăți ale acestui produs. În funcție de caracteristicile de design, ușile de interior sunt împărțite în cinci categorii:

– Usi interior cu balamale;
– compartimentul pentru uși;
– Usi interior pliante;
– grajduri;
– și ușile balansei.

Usi de Interior – Modelul Clasic!

Modelul clasic este acela usi interior balansate. Această specie este împărțită în trei subcategorii: bivalve, una și jumătate și o singură frunză obișnuită. Se pot deschide în direcții diferite, ceea ce este foarte convenabil. Ele fac usi swing din materiale naturale (lemn masiv sau set), panouri MDF, sticla si plastic. Deseori pentru spațiile rezidențiale alegeți ușile de interior din lemn sau furniruite (pe bază de MDF). Ele sunt mai ecologice și durabile.

Cupa cupelor a devenit populară nu cu mult timp în urmă. Este ideal dacă în cazul în care există o nevoie de zonare premise – de exemplu, pentru a separa bucataria din camera de zi. Ușile glisante sunt împărțite în două categorii: alunecare (format din două lame) și schimburi (o lamă). Ele pot fi filetate, surd sau au geamuri. Ușile pot fi fixate pe partea superioară, inferioară și pe două ghidaje. Dacă există numai un ghidaj în dispozitivul de fixare, în cazul curenților de ventilație, ușa se poate îndoi. Montarea pe cele două șine este mai stabilă, deși în acest caz nu este posibilă evitarea „umpluturii”. Dacă se dorește, poate fi „înecat” în podea.

Usi de Interior Pliante

Usi de interior pliante – solutia ideala pentru apartamente mici, în cazul în care există o nevoie de a economisi spațiu, dar pe opțiunea mai scumpe (uși glisante) nu își pot permite. Acest tip de ușă este împărțit în două categorii: „carte” și „acordeon”. Primul este format din două supape ca autobuz, iar al doilea – de la trei sau mai multe clape de ușă pliate seamănă cu o washboard. Pentru a ușura ușile, materialul plastic este folosit ca material pentru fabricare.

Anterior, grajdurile erau instalate numai în grajduri. De aici și numele. În vest, acest tip de ușă este adesea pus în locuințe. Acestea sunt ușile obișnuite, lemnul care este împărțit în două părți. Acestea pot fi deschise separat. Ușile stabile sunt de neînlocuit dacă există un copil în casă. De exemplu, dacă ai pus o ușă la intrarea în bucătărie, mama poate găti cina și vorbesc cu copilul prin canatul superior deschis. O frunză inferioară încuiată nu va permite copilului să intre în bucătărie. Ca material pentru grajduri se utilizează lemn și MDF. Mai rar – plastic.

Usi de Interior – Balansiera

Pentru a înțelege ce este o ușă balansieră, amintiți-vă doar vreunul vestic. Astfel de uși erau adesea plasate în taverne. Moda pentru swing usi de azi a ajuns în Rusia. Astăzi, astfel de uși pot fi văzute nu numai în restaurante, baruri și metrou, ci și în apartamente rezidențiale. Swinging doors – un fel de familiar, swinging. Se pot deschide în orice direcție. Această caracteristică a ușilor este foarte pasionat de animale de companie. Adesea, aceste usi sunt fabricate din lemn sau MDF. Cumpara-le intr-un magazin obisnuit de materiale de constructii nu este usor. Prin urmare, este mai bine să se emită o comandă individuală pentru fabricarea ușilor de acest tip.

Ce tip de usi nu ar alege, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l amintiti de cateva reguli simple. Interiorul era armonios – toate ușile vizibile în același timp ar trebui să fie aceleași. Și pentru a se conforma siguranței împotriva incendiilor, toate ușile trebuie să se deschidă din afara camerei.

Productie de usi interior

Usi de Interior – Materiale

Din ce se fac usi de interior? Astăzi, această problemă este relevantă pentru toți cei care au decis să repare o casă sau un birou. După schimbarea interiorului, nu puteți schimba ușile. Chiar și acum zece ani, gama de usi de interior din producția internă în Rusia a fost, pentru a pune-l ușor, puțin săraci. În magazine au fost reprezentate în principal producătorii străini de uși de interior, care au afectat prețul produsului. Nu toată lumea și-a putut permite să cumpere uși importate. Astăzi, situația sa schimbat dramatic. Sortimentul ușilor interioare de producție internă este capabil să satisfacă dorințele chiar și celui mai derutant client. Ce ne oferă producătorii?

În primul rând, ușile de interior se disting prin calitatea frunzei ușilor. Astfel, ele sunt împărțite în două grupe principale: ușile din lemn natural și produsele semifabricate din lemn. De asemenea, ușile de interior pot fi fabricate din sticlă sau plastic, dar aceste modele nu au găsit încă o aplicare largă în Rusia. Fiecare dintre aceste specii are dezavantajele sale. De exemplu, lemnul este foarte higroscopic, ceea ce poate crea inconveniente în timpul funcționării. În plus, nu toată lumea poate cumpăra uși din lemn natural datorită costului ridicat al acestora. Prin urmare, producția de uși interioare necesită căutarea unor noi materiale și tehnologii care să înlocuiască arborele. Acum MDF este utilizat pe scară largă pentru fabricarea ușilor. Acest material este mai dens și mai puțin susceptibil de influențe de mediu.

Cum sa producem usi din lemn?

Usile din lemn sunt fabricate din masă lipită. Sub presiune ridicată, blocurile de lemn uscat sunt îmbinate într-o singură bandă. Pentru a vă asigura că ușile sunt puternice, barele sunt selectate, alternând direcția fibrelor. Astfel de uși sunt cele mai ecologice, în afară de aspectul arborelui nu este în măsură să înlocuiască orice alt material. Ușile nu se crapa sau se umfla de la schimbarea umidității în cameră, lăsați fantele canaturilor și panourile sunt fixate strâns.

Usi de interior – Ce este MDF?

MDF este un produs semifabricat din lemn universal. Este fabricat din deșeuri din lemn: rumeguș și resturi. Toate acestea împreună este măcinat și măcinat până la o masă omogenă și după aburire și uscare de clei ca un web uniform. Plusul acestui material este că este mult mai ieftin decât lemnul. În plus, MDF nu se teme de schimbările de umiditate și temperatura aerului. Astfel de uși sunt mai durabile. În partea superioară a ușii, acest produs semifabricat este acoperit cu furnir fie din lemn natural, fie laminat artificial.

Ușile moderne sunt goale și umplute. Caracas pentru pânze goale sunt realizate în principal din lemn de conifere ieftin. Și făcând așa-numitele „celule“ din carton, astfel că ușa nu este deformată cu timpul. Uși cu umplutură, în loc de carton „sute“, umplute cu PAL sau alte materiale care cresc densitatea și produselor de izolare acustică.

De asemenea, toate ușile interioare sunt împărțite în geamuri și surzi. Finisajul exterior al ușilor orbi poate fi neted, turnat sau panou. De asemenea, pentru decorarea exterior oglinzi aplicate, secțiuni de rădăcini ale diferitelor specii de arbori, metal sau sticla incrustare, panouri din lemn sculptat și furnirelor combinație de diferite tipuri de lemn.

Ușile din sticlă nu sunt inferioare în ceea ce privește calitatea și durabilitatea față de surzi. În plus, sticla modernă are caracteristici bune de rezistență. Poate fi colorat, opac, opac și are un model. Astfel de uși vor contribui la crearea unui iluminat suplimentar în încăpere.

Instalarea de usi pentru interior

Usi de Interior – Instalare

În ce etapă de reparații este mai bine să instalați ușile de interior? Această întrebare este adresată adesea de cei care au întâlnit prima dată repararea unei case sau a unui birou. Experții recomandă acest tip de lucru să înceapă nu mai devreme decât instalațiile sanitare vor fi instalate, cabluri electrice, podea și pereți nivelate. Pentru a se potrivi perfect ușile în deschidere, este mai bine să le instalați înainte de a fi vopsite și acoperite. Este posibilă instalarea ușilor și la sfârșitul reparației, dar în acest caz este posibil să se deterioreze decorarea pereților camerei.

Cumparand usi interioare cu ridicata sau cu amanuntul, trebuie avut in vedere ca initial toate acestea sunt depozitate in depozite, care nu difera intotdeauna de temperatura si umiditatea ideala a aerului pentru pânza. Prin urmare, după cumpărarea ușilor, lăsați-le timp de 3-4 zile în interior, unde vor continua să „trăiască”. Frunza ușii trebuie adaptată la condițiile de mediu. Același lucru este valabil și pentru cadrele de ușă. Adesea, în producție, acestea sunt uscate. Prin urmare, nu este inutil să le lăsăm într-o cameră curată timp de o săptămână, ca să spunem așa, să se usuce.

Fără experiență, este realist să instalați singuri ușile. În plus, nu este dificil să se găsească o descriere detaliată a performanței acestor lucrări pe Internet. Dar există o mulțime de nuanțe, cum ar fi, de exemplu, faptul că erorile de instalare invizibile la prima vedere pot „ieși lateral” atunci când pornesc ușile. Deci, atunci cutia „nu a condus” și ușile nu s-au scufundat, nu au scârțâit, este mai bine să caute ajutor de la specialiști.

Usi de Interior – Accesorii

Cumparând usi interior de la producător, ar trebui să acordați o atenție specială alegerii accesoriilor. La urma urmei, ușile de interior nu constau dintr-o ușă și o cutie. Buclele, mânerele și ornamentele sunt de asemenea necesare. Toate acestea ar trebui alese într-un singur stil și schemă de culoare.

Nu salvați pe balamale. Acestea trebuie să fie din oțel de calitate și să aibă certificate care să confirme acest lucru. Balamalele ușilor pot fi externe sau interne. Acestea din urmă – au apărut pe piață destul de recent și sunt menite să creeze efectul unui „suport invizibil” pentru ușa de interior.

Instalare usi interior „pe spumă” sau „prin fixare”?

Există două moduri principale de instalare a usilor de interior: printr-o prindere prin „spumă”.

Practic, toate ușile așa-numitei clase de economie sunt instalate pe fixarea prin gaură a cutiei cu șuruburi. Această metodă face posibilă reglarea unității de ușă la cutia, care este asamblată în jurul foii de ușă deja agățată, la cel mai apropiat milimetru. Cea mai laborioasă parte a lucrării atunci când se utilizează această metodă este măsurarea verticalității foii de ușă. Cele mai multe dintre ușile din apartamentele noastre sunt departe de rectangulare, iar pereții au adesea o pantă mică. Prin urmare, pentru a determina verticalitatea nevoii de lubrifiere a balamalelor. Dacă ușa rămâne fixă ​​- a fost instalată corect.

Pentru a instala ușa „pe spumă”, cutia este colectată pe podea, apoi, împreună cu foaia de ușă, este așezată în deschidere cu ajutorul unor pene. Crăpăturile formate sunt umplute cu spumă poliuretanică, care extinde și umple toate golurile. Acesta este un mod destul de democratic și rapid de a instala ușile de interior. Dar trebuie remarcat faptul că spuma este un material chimic agresiv, care, dacă atinge stratul de acoperire al ușii, îi poate deteriora. De asemenea, spuma este capabila sa isi schimbe volumul cu modificari ale umiditatii, de unde usa va „conduce”.

Și câteva cuvinte despre plecare. Usile pentru interior vor dura mai mult dacă se vor folosi numai unelte speciale pentru curățarea lor, de exemplu, lustruirea. Și cel mai bine este să spălați ușile cu un burete moale și o soluție de săpun de rufe (72%).

Întreținerea usilor de interior

Usile de interior, ca orice alt mobilier din casă, necesită o îngrijire atentă. Că acestea durează mai mult, este necesar să se respecte recomandări simple, de la livrare și instalare și până la închiderea ușilor.

Usi de interior – instalare

După livrarea ușilor în locul instalării lor viitoare, este necesar să le aclimatizăm. Această procedură nu va fi superfluă în niciun moment al anului, dar este deosebit de importantă în timpul iernii. Producția de uși este un proces complex și minuțios, în timpul căruia lemnul este uscat într-un mod special. Dar în timpul depozitării în depozit și transport, folia ușii poate absorbi excesul de umiditate. Prin urmare, lăsați-l să se usuce și să se adapteze înainte de instalare timp de o săptămână.
Dacă este nevoie să depozitați ușii mult timp înainte de instalare, este mai bine să nu scoateți ambalajul producătorului. Așezați frunzele ușii departe de încălzitoare, curenți puternici și surse de umiditate. Toate acestea le vor salva de la deformare și deteriorare mecanică.
Găurile pentru inserarea încuietorilor și a balamalelor trebuie tratate imediat după fabricare, astfel încât umezeala și alte substanțe străine să nu intre în interiorul lamei.
Nu este necesar să instalați ușile de interior la începutul lucrărilor de reparații, deoarece pânza absorb umiditatea și miroase bine. Este mai bine să faceți acest lucru după nivelarea și finisarea plafoanelor, așezarea podelei, tigla și lipirea tapetului.
îngrijire

În timpul funcționării, este imposibilă protejarea usilor de interior împotriva influențelor externe. Oricum, se murdareaza si praful. De asemenea, nu se recomandă spălarea ușilor cu mijloace convenționale, deoarece în compoziția lor pot exista elemente abrazive care pot deteriora suprafața pânzei. Cum ar trebui ca ușile să fie spălate?

Usi de interior – Metoda unu

Îndepărtați aproape orice murdărie de pe suprafața foii de ușă utilizând apă și alcool. Pentru a face acest lucru, trebuie să dizolvați 20 g de alcool într-un pahar de apă caldă. În primul rând, uscați ușa cu o cârpă ștergeți de praf, apoi, umezit într-o soluție cu un burete, scoateți petele și petele. După procedură, ușa trebuie să fie ștersă.

Usi de Interior – Metoda a doua

Dacă în casă nu există alcool pur – nu disperați. De asemenea, este posibilă curățarea ușilor interioare cu ajutorul săpunului obișnuit de uz casnic. Numai în acest caz este posibil să utilizați 72% săpun fără albire, arome și arome. Acest detergent este foarte neatractiv în aspect, cu toate acestea, este cel mai sigur. Se compune din componente naturale care nu vor deteriora suprafața frunzei ușilor și, apropo, pielea mâinilor. Puteți pregăti o soluție de săpun sau pur și simplu săpun un burete și ștergeți ușa. După procedură, ușa trebuie curățată cu o cârpă umedă.

Pentru uși de interior cu vopsea de lac

Pentru uși cu un lac care acoperă este mai bine să se acorde atenție cu ajutorul unor agenți de curățare speciali, de exemplu, lustruire. Acestea vor ajuta la eliminarea murdăriei și nu vor lăsa divorțuri înnorate.

De asemenea, pe acoperirile vopsite, ca urmare a deteriorării mecanice, pot apărea zgârieturi și fisuri. Acest lucru este, de asemenea, ușor de stabilit la domiciliu. Pentru a face acest lucru, este necesar să „spargeți” zona deteriorată cu un șmirghel fin. Apoi aplicați o ceară de lustruit pe ea și o frecați bine.

Usi de Interior – Un fapt interesant

Cu timpul, ușile schimbă culoarea! Acest lucru se datorează expunerii la lumina soarelui. Mai ales dacă ușa este situată vizavi de fereastra sudică. Cu cât mai mult timp este expusă fruntea ușii la lumina soarelui – cu atât mai repede se poate întuneca sau se poate lumina. Și producția de uși (în special, tehnicile folosite de maeștri pentru a picta foaia ușii și calitatea lucrării efectuate), nu există nimic pentru ea. E vorba de lignină. Această substanță este conținută în orice lemn și își poate schimba culoarea atunci când este expusă la lumina ultravioletă.

Din ce constau aceste usi de interior?

Usi de interior – un mecanism complex în care fiecare parte are o funcție importantă și integrală. Alegerea ușilor fără cunoașterea designului lor și cum funcționează este ca și cum ați cumpăra la întâmplare. Prin urmare, înainte de a cumpăra aceasta nu face rău să se familiarizeze cu elementele de bază ale ușilor de interior.

 

Usi de interior – Doorway

Această gaură în perete, care va fi situat ușa de interior. Deschiderile de ușă au diferite lățimi și adâncimi, cu sferturi și fără. În mod ideal, ușa trebuie să aibă o formă dreptunghiulară. Dar în majoritatea apartamentelor noastre este departe de a fi ideal. Înainte de a merge în căutarea ușilor, trebuie să faceți măsurători ale deschiderii. Acest lucru vă va ajuta să alegeți pânza potrivită și accesoriile necesare.

De asemenea, este important să se determine cum și în ce direcție se va deschide ușa și dacă este nevoie de accesorii suplimentare (încuietori, limitatoare și închizători de uși).

 

Usi de interior – Blocare de uși

Unitatea de ușă este o structură prefabricată, care constă dintr-un cadru de ușă atârnat pe balamalele lenjeriei și fitinguri însoțitoare.

Cadrul de ușă din această construcție servește ca element principal de susținere. Cu ajutorul acestuia, foaia de ușă este fixată în diafragmă. Există diferite tipuri de cadre pentru uși. În special, cei care au un prag inferior și fără el. Rama de ușă cu pragul este capabilă să țină mai mult frâna ușii în deschidere și să prevină formarea curenților de aer și oferă, de asemenea, zgomot și izolare termică.

Pentru a mări adâncimea ramei ușii, utilizați fasciculul suplimentar. Nu este un element portant al structurii ușii.

Usile de interior de calitate de la producător pot fi de asemenea acoperite. Acesta este elementul de legare a foii de ușă, care este proiectat pentru a închide spațiul din vestibulul. Dar cel mai adesea acest element poate fi găsit pe ușile de intrare.

Fixați cu siguranță blocul de ușă din orificiul de deschidere al cusăturii de montaj. Există mai multe tehnologii de montare: „pe spumă” și așa-numitul „prin fixare” cu șuruburi. În special, metoda „spumă” de instalare este una dintre cele mai rapide. Pentru a face acest lucru, cadrul ușii este colectat pe podea și plasat în deschidere, fixat cu pene. Spațiul rămas între deschidere și cutie este umplut cu o spumă de montaj. Deseori ușile din clasa economică sunt instalate cu ajutorul metodei de fixare. Această metodă durează mai mult timp, deoarece necesită măsurători preliminare foarte precise.

 

Usi de interior – TRIM

Pentru a ascunde cusătura de asamblare, trebuie să tăiați. Acestea sunt panouri decorative plate, care sunt instalate pe ambele părți ale articulațiilor deschiderii și ale cadrului ușii.

În unele cazuri, este de asemenea necesar să folosiți benzi. Este, de asemenea, un element de decor care acoperă decalajul dintre foile de ușă (pentru blocurile din lemn de două etaje).

 

Usi de interior – Accesorii

Producția de uși nu se limitează la foaia de ușă și la cutie. Pentru ca ușa să funcționeze corect, mobilierul este necesar. Acesta include balamale, mânere, încuietori, închizători, șuruburi, sisteme de reținere și grile de ventilație. În mod ideal, fitingurile trebuie să se potrivească armonios cu interiorul și să nu atragă atenția excesivă. Toate fitingurile sunt selectate în același stil și culoare.

 

Usi de interior glisante

Setul pentru instalarea usilor de interior glisante diferă de cel standard. Acesta include: o foaie de ușă, o cutie, ghidaje și un mecanism special care asigură glisarea ușii de-a lungul șinelor. Acest mecanism include ghidajele inferioare și superioare, precum și un cărucior special cu role.

Pentru a instala usi de interior glisante, veți avea nevoie, de asemenea, de o garnitură specială – un dop care este atașat la perete și o oprire pe podea. Ele determină limitele mișcării foii de ușă.

Ce trebuie să știți despre furnitură la o usa de interior

Usi de Interior – Furnitura

Termenul și calitatea funcționării ușilor interioare depind în mare măsură de hardware. ochi Subtil balamale, încuietori și restricții care răspund de utilizare și fiabilitate, iar mânerul originale, de exemplu, poate fi accentuată de proiectarea a foii de ușă și să completeze interior. Producătorii de uși de interior sunt deseori recomandați să nu salveze pe mobilier. La urma urmei, chiar și ușa de stejar cea mai înaltă calitate, se va deforma, îndoiți și își pierd aspectul de calitate, în cazul în care este instalat pe bucla ieftine. Cum să nu vă pierdeți din abundența de accesorii moderne și să alegeți exact ceea ce aveți nevoie pentru a instala o ușă interioară specifică?

 

Balamale pentru usi de interior

Cu acest element, foaia de ușă este atașată la cadrul ușii.

Acestea sunt:

– detașabil,
– indivizibile,
– Stânga,
– Da,
– cu balamale,
– înșurubat.

Atunci cand se face alegerea balamalelor pentru usi de interior, este important să se ia în considerare mai mulți factori. De exemplu, greutatea foii de ușă. Dacă aceasta este o ușă masivă de stejar, atunci două bucle din ea nu pot ține. Merită să acordați atenție certificatelor de calitate și etichetei acestui produs. Trebuie specificat un producător specific și materialul din care este realizată bucla. În mod ideal, ar trebui să fie oțel sau alamă. Și este mai bine să dați prioritate balamalelor din oțel – practic nu se uzează.

Atunci când cumpărați balamale pentru usi de interior, este important să țineți cont de faptul că va trebui să scoateți ușa. În cazul în care acasă sau la birou repararea sau reamenajarea preconizata mobilier, este mai bine pentru a da preferință balama detașabilă. Din ele, ușa poate fi ușor îndepărtată prin ridicarea panzei și lăsată deoparte.

 

Usi pentru interior – Mânere

Spre deosebire de balamale, mânerele ușilor pe lângă calitate trebuie să aibă un aspect prezentabil. Pentru că, în plus față de responsabilitățile sale funcționale directe (contribuind la deschiderea, închideți și blocați ușa) se ocupă de joacă un rol important în decorarea interioară a foii de ușă. Astăzi, accesorii de mobilier producători oferă multe tipuri de mânere uși: mânere, plăci, butoni, manere, prize de curent și mânere. Există, de asemenea, modele foarte originale de pixuri, sub forma unei mâini întinse, de exemplu.

Când cumpărați pixuri, este de dorit, în primul rând, să verificați calitatea produsului. Anume, stratul exterior al mânerului. Experții susțin că materialele cele mai bune și de înaltă calitate pentru aceste scopuri sunt acoperiri galvanice. Acestea sunt filme metalice foarte subțiri care au o bună rezistență la uzură și conferă produsului un aspect prezentabil.

 

Usi de Interior – Blocari

Multe usi de interior, de exemplu, pentru o baie sau o baie, necesită instalarea de încuietori. Poți, bineînțeles, să te limitezi la șurubul obișnuit, dar acest lucru nu pare întotdeauna plăcut din punct de vedere estetic. Mai ales pentru interiorul în stilul „Hi Tech”. În acest caz, puteți alege mânere pentru usi de interior cu încuietori-scobiturii fețe care vă permit să închidă ușile de interior numai pe o parte.

Atunci când alegeți acest produs, merită, de asemenea, să verificați calitatea mecanismului de blocare. Ei bine, dacă promisiunile vânzătorului sunt susținute de certificate de calitate pentru acest produs.

 

Usi Pentru Interior – Accesorii opționale

Pentru confortul funcționării, au fost dezvoltate până acum accesorii suplimentare pentru uși de interior. De exemplu, sistemele de reținere a ușii. Acestea pot fi montate într-o podea sau pe un perete și sunt concepute pentru a proteja frunza ușii și fața pereților de impacturi.

De asemenea, ușile interioare ale aceleiași băi necesită uneori ventilație suplimentară. Pentru aceasta, un grătar de ventilație este tăiat în foaia de ușă. Pentru a înmuia închiderea ușii, puteți instala o ușă specială, cu care ușa se va îngropa automat până la capăt.

Cumparand usi pentru interior cu ridicata sau cu amanuntul, merita inspectat cu atentie setul de usi de interior. Mulți producători, pentru confortul utilizatorilor, adaugă kitul necesar.

Call Now Button
X